Termék kategóriák
Megfizethető minőség kicsiknek és nagyoknak

Gyakran ismételt kérdések

1. Milyen termékek találhatóak, illetve milyen tevékenységgel foglalkozik webáruházunk?

A webáruházunk kiváló minőségű ruhákat kínáló webshop. Minőségi termékeinket outlet áron értékesítjük vásárlóinknak.

2. Ha nem jó a méret, ki lehet cserélni?

Igen, természetesen, 14 nap áll rendelkezésre a cserére. A csere és visszaküldés folyamatáról a Vásárlói segédlet menüpont legördülő menüjében a Csere-visszaküldés fül alatt talál bővebb információt.

3. Van visszavásárlási garancia?

Igen, természetesen, 14 napig indok nélkül elállhat a vásárlástól. Ez esetben a teljes összeget egy Ön által megadott bankszámlaszámra utaljuk vissza. A csomag visszajuttatásának költsége Önt terheli. Kérjük vegye figyelembe, hogy a terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában tudjuk visszavenni. Kimosott, csomagolás nélküli, az eredetivel összeegyeztethetetlen illatot árasztó terméket nem áll módunkban sem cserélni, sem visszavásárolni.

4. Hol van üzletetek?

Jelenleg üzletünk nincsen, online vásárlásra van lehetőség.

5. Fel lehet valahol próbálni a termékeket?

Jelenleg nincs lehetőség próbalehetőségre, ezért kérjük, nézze meg a termék leírásánál lévő mérettáblázatot, ami nagyban segíthet a vásárlásban és a megfelelő méret kiválasztásában.

6. Mi történik, ha nem tudom átvenni a terméket?

Ha nem biztos benne, hogy át tudja venni, mert nincs otthon, kérhet értesítés, semmi probléma. Írja meg nekünk megjegyzésbe a rendelésnél, hogy keresse a futár, mielőtt hozza a csomagot. Vagy amennyiben biztosan nem tartózkodik otthon, válassza a kényelmes MPL csomagpont átvételi lehetőséget, ahol az értesítés után, az átvételi hely nyitvatartási idején belül az Önnek megfelelő időpontban tudja átvenni a csomagot.

7. Mi történik, ha a rendelés leadása után mégis meggondolom magam, vagy módosítani szeretnék?

Ez esetben kérjük írjon egy e-mailt az hello@ruhaverzum.hu e-mail címre, vagy hívjon minket a +3613009092 telefonszámon.

8. Mi történik, ha nem veszem át a megrendelt csomagot?

Amennyiben a csomagot nem veszi át, úgy sajnos nem tudunk újabb utánvételes rendelést elfogadni Öntől, legközelebb csak előre utalással tud fizetni. 

9. Tudok a futárnál is fizetni?

Igen, természetesen, ehhez válassza az utánvétes fizetési lehetőséget.

10. Mennyibe kerül a szállítás?

A Szállítás és fizetés menüpont alatt talál bővebb információkat a szállításról.

11. Biztonságos a Bankkártyás fizetés?

Teljes mértékben. Cégünk a CIB bankkártyás fizetési rendszerét használja, Magyarország egyik legmegbízhatóbb rendszere. A  tranzakciókról riportok készülnek, melyek bármikor visszaellenőrizhetőek Ön által is. 

12. Tudtok segíteni abban, hogy milyen méretet válasszak?

Igen, természetesen. Bátran írjon nekünk egy e-mailt az hello@ruhaverzum.hu e-mail címre, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a +3613009092 telefonszámon, ahol kollegánk áll rendelkezésére és tud segíteni Önnek.

13. Elrontottam a méretet, darabszámot, stb. Mit tehetek?

Ha ezt még időben észrevette, hívjon minket telefonon a +3613009092 telefonszámon és kollegánk egyszerűen módosítja a rendelését. Amennyiben éppen nem vagyunk elérhetőek, írjon egy e-mailt az hello@ruhaverzum.hu e-mail címre, amelyre rövidesen válaszolni fogunk.

14. Több termék vásárlásánál hogyan változik a szállítási költség?

Több termék vásárlásánál a szállítási költséget egyszer számítjuk fel, tehát nem kell többet fizetni a megjelölt szállítási díjaknál. Figyelje akcióinkat, hiszen meg is tudja spórolni a szállítási költséget amennyiben az akcióban szereplő vásárlási összeg felett rendel. Ez esetben a szállítási díj 0 Ft is lehet.

Miért érdemes a RUHAVERZUM.HU-n vásárolni?
Elégedettségi garancia

Cégünk 15.000+ online rendelést szolgált ki

Szakértői segítség

Nem hagyjuk hibásan választani, telefonon segítünk.

Kiváló ár-érték arány

Törekszünk a kedvező online árak biztosítására

Széles termékkínálat

Több mint 40.000 termék elérhető az oldalunkon.